Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPLYŇOVACÍ KOMORY

 

Pracují na moderních principech zplyňovacího způsobu spalování dřeva a jiných biopaliv. Jsou určeny především pro automatické spalování sypkých paliv.


Pro výkony do 200 kW a instalace bez zvláštního požadavku na kvalitu emisí nabízíme jednoduché zplyňovací komory typu AZSD.

 

 

 

Obrazek

 

Pro výkony nad 200 kW a instalace s požadavkem garance emisních limitů nabízíme zplyňovací komory typu ZKG, které představují špičku v technologii spalování biopaliv. 

 

Obrazek

 

podrobnější technický popis zplyňovací komory ZKG - k prohlédnutí nebo stažení

Když zplyňovací komoru předřadíme před kotel KWH, vznikne typová soustava pro výrobu tepla s automatickým spalováním sypkého paliva s možností ručního spalování kusů, vyznačující se špičkovými technickými a provozními vlastnostni.
A NAVÍC ! naše zplyňovací komory mohou být předřazeny i před libovolný jiný vhodný kotel. S výhodou tak mohou posloužit pro ekologizaci a modernizaci stávajících kotlů, které už nesplňují současné požadavky na úroveň emisí nebo stupeň automatizace.

Ukázka plamene vycházejícího ze zplyňovací komory ZKG (velikost videa je 2,3 MB, na zobrazení je nutné čekat cca 20 sekund)